Peugeot

BUN VENIT in UNIVERSUL PEUGEOT!

Va asteptam in showroom-ul nostru din zona comerciala de nord a Ploiestiului pentru a ne cunoaste mai bine si a va familiariza cu filozofia leului.

La intrare sunteti intampinati de Receptia Clienti care va ofera relatii referitoare la departamentul caruia trebuie sa va adresati.

Momentul mult asteptat, acela al intalnirii cu masina preferata, va este facilitat de indrumarile si de raspunsurile pe care sunt permanent gata sa vi le ofere consultantii nostri de vanzari.

Momentul deosebit care va confirma calitatea de membru cu drepturi depline al universului Peugeot, va avea loc in spatiul destinat livrarilor. Aici veti fi indrumat, pentru ultimele detalii privind noua Dumneavoastra masina, acest moment insemnand intrarea in "clubul" select la leului.

Personalitatea speciala pe care veti dori sa o imprimati masinii Dumneavoastre va putea fi realizata pe baza ofertei de suveniruri si accesorii originale Peugeot pe care le veti gasi la Boutique.

Concesiunea din Ploiesti ofera clientilor servicii post vanzare care acopera intreaga gama de interventii necesare ( mecanica, electrica, tinichigerie- vopsitorie).

Service-ul este structurat  in stricta conformitate cu standardele Peugeot, oferind serviciile specifice marcii. Service-ul contine 6 posturi de mecanica, un post de reglare geometrie – directie, echipament de diagnoza computerizata interconectat la Platforma de Asistenta Tehnica de la Nantes.Tot in cadrul serviciilor post-vanzare este si Peugeot Rapide (128 mp) dedicat exclusiv interventiilor de scurta durata si fara programare unde se pot efectua o serie de operatiuni rapide la vehiculul Dumneavoastra in mai putin de o ora.

De asemenea, la dispozitia clientilor nostril  24 de ore din 24, 7 zile din 7, este serviciul de Asistenta Tehnica Peugeot Assitance care presupune interventia prompta a personalului specializat si remedierea  defectiunilor pe traseu in marea majoritate a cazurilor.

Personalul din service beneficiaza de pregatire tehnica asigurata de specialistii Automobiles Peugeot , in conformitate cu standardele si specificatiile marcii.

Informaţii de contact

0244 402 900

DN 1 B, Km 6

Detalii contact